Cautare

1308 de rezultate pentru "codrea or victoria" (2.54 secunde)
Din pacate pentru TVR, politica sa de subordonare fata de putere a fost si mai clara dupa victoria lui Traian Basescu in alegerile prezidentiale cand, chiar de a doua zi, pe post au inceput sa curga emisiuni si stiri in care PSD-ul era criticat de mama focului.
Afirmatia sa vine ca urmare a unor informatii vehiculate in presa potrivit carora PSD si PD-L ar fi sponsorizat venirea la Bucuresti a pensionarilor care au participat la mitingul din fata Palatului Victoria.
Cea mai mare, desi nu e neaparat o surpriza, o constituie victoria zdrobitoare obtinuta de liberalul Marian Iordache, care l-a invins fara drept de apel pe (aparent) mult mai puternicul Dumitru Moinescu (PD-L).
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a avertizat pe prefecti, la prima sa intalnire cu ei la Palatul Victoria, ca nu va tolera aparitia in teritoriu a unor noi a€žbaroni localia€œ, fapt sesizat in timpul fostei guvernari.
Al cincilea colegiu de deputat este alcatuit din Insuratei, Baraganu, Bertestii de Jos, Bordei Verde, Chiscani, Ciocile, Ciresu, Dudesti, Frecatei, Gropeni, Marasu, Rosiori, Stancuta, Tichilesti, Traian, Tudor Vladimirescu, Tufesti, Unirea, Victoria, Viziru, Zavoaia si Ulmu, cu 68.750 persoane cu drept de vot.
Odata cu votarea, de catre majoritatea Biroului Executiv Central al PSD, a raportului prezentat de Iliescu, victoria acestuia asupra lui Nastase nu mai poate fi pusa la indoiala.
Premierul Tariceanu a avut joi, in jurul orei 14.00, o discutie la Palatul Victoria cu directoarea Casei de Pensii, Mariana Campeanu, careia i-a propus sa preia portofoliul Ministerului Muncii.
La mai bine de o luna si jumatate de la investirea Guvernului Tariceanu, liderii celor patru partide care au ocupat portofoliile in Palatul Victoria, PNL, PD, UDMR si PUR, au semnat abia ieri acordul de colaborare dintre formatiunile politice ale coalitiei rezultate in urma alegerilor din 2004.
Palatul Victoria a facut aceasta precizare ca reactie la afirmatia deputatului PSD Eugen Nicolicea, care i-a sugerat presedintelui Traian Basescu sa preia aceasta vila, aratand ca locuinta este libera.
De altfel, cele doua democrat-liberale au avut o intalnire chiar ieri, la Palatul Victoria. Elena Udrea spune ca au discutat despre campania de strangere de semnaturi pentru candidatura Elenei Basescu la Parlamentul European.
Binevoitor pana la capat, presedintele PE a combinat fotbalul cu politica si, felicitand Romania pentru victoria echipei Steaua in meciul cu Valencia, ne-a urat sa castigam si "marea partida de aderare la Uniunea Europeana”.
In timp ce primarul Claudiu Mihai Tusac anticipeaza din timp victoria in procesul pentru dizolvarea consiliului, opozitia sa continua sa-l critice.
Dupa intalnirea de ieri de la Palatul Victoria dintre Mircea Geoana si Emil Boc, negociatorul Viorel Hrebenciuc a declarat ca nu exista "nicio sansa pentru ruperea Coalitiei".
Ceasurile lui Vanghelie Daca la capitolul avere Marian Vanghelie concureaza cu Adriean Videanu, la capitolul “colectionar de arta“, acesta incearca sa tina pasul cu celebra arhitecta Mira Anca Victoria Marculet Petrescu (sau, pe scurt, Anca Petrescu), supranumita si “Mama Casei Poporului“, candidata din partea PPRM.
Atunci, Gorbaciov a tinut sa ne felicite pentru victoria Revolutiei Romane, sa ne transmita un mesaj de solidaritate si sa ne anunte vizita pe care urma sa o efectueze Ministrul de Externe, Sevarnadze (care a si avut loc in luna ianuarie 1990).
Victoria lui Teo Trandafir i se datoreaza, in mod paradoxal, taman "celebrului primar Piedone", care nu a sprijinit-o mai deloc pe conservatoarea Liliana Minca, sustine sociologul Mircea Kivu, pentru Inpolitics.
Petrescu Mira Anca Victoria (PPRM), Opaina Radu (PUR) Vanghelie Daniel Marian (PSD) si Videanu Adriean (Alianta D.A.). Urmeaza apoi cei 12 candidati reprezentand partide si, la coada, independentul Filip Ralu Traian.
Rezultatele finale comunicate de Biroul Electoral Municipal confirma victoria lui Adriean Videanu, care a fost votat de 53,01% dintre bucuresteni, drept edil-sef al Capitalei.
Senatorul PSD a mai spus ca, dupa parerea sa, victoria obtinuta de Adriean Videanu “o sa-l arda putin la degete“ pe acesta, in sensul ca in Bucuresti sunt de facut foarte multe lucruri, care au fost prezentate din nou electoratului acum.
Nu stiu cat ar fi putut conta acea lista de angajamente in victoria coalitiei de dreapta si a presedintelui sau.
google-analytics.com